Miskolci Egyetem

ALUMNI

Események

Hírmorzsák

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál - meip.x5.hu

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál – meip.x5.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Colabs Startup School

2013. Április 19. Megosztás:

Colabs Startup School
Colabs Startup School néven 5 egyetemi nagyvárosban indultak közös országos körútra a legsikeresebb hazai innovatív vállalkozások*. A közös fellépés célja a szemléletformáláson túl a személyes tapasztalatátadás és a fiatal vállalkozói generáció inspirálása. Az országos roadshow végső állomása április 23-án a Miskolci Egyetem lesz.

A hat egyetemi várost érintő előadássorozatot a publikus megjelenés előtt álló, európai és amerikai vállalkozókról szóló “The Startup Kids” című dokumentumfilm** bemutatása kíséri. Az esemény egyben az Állásbörzét kísérő egyetemi karrierprogramok zárása is. 

HELYSZÍN: Miskolci Egyetem A/1-es  épület, magasföldszint IV. ea.

IDŐPONT: 2013. április 23. 16.00

A szervezők azokat várják elsősorban, akik érdeklődnek a technológia, a design és a legújabb üzleti megoldások világa iránt, és szeretnének ihletet meríteni sikeres vállalkozók tapasztalataiból.

Regisztráció és további információ a rendezvénysorozat Facebook oldalán található: 

FB page: www.facebook.com/events/506577326049676

Regisztráció: http://startupschoolmiskolc.eventbrite.com/

 

* Az 56 perces filmet követően 3 nemzetközileg sikeres startup cég (LogMein, Prezi.com, IND Group) is bemutatkozik, alapítóik, kulcsembereik előadásában.

** A hivatalos európai megjelenés előtt álló StartupKids című dokumentumfilm sikeres európai és amerikai fiatal vállalkozókról (Suncloud, Vimeo, Dropbox etc.) szól, és inspirációs élményt nyújt mindazok számára, akik alternatív élet- és karrierívet szeretnének.

Kapcsolódó cikkek