Miskolci Egyetem

ALUMNI

Események

Hírmorzsák

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál - meip.x5.hu

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál – meip.x5.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Miskolci Egyetemi Napok 2013

2013. Május 08. Megosztás:

Miskolci Egyetemi Napok 2013
2013. május 8. (szerda) 18.00-tól május 12. (vasárnap) 04.00-ig rendezi meg a ME-HÖK és a MESZ a MEN FESZTIVÁL-t. A rendezvény helyszíne a RockWell Klub és a menza-épület előtt és mellett elhelyezkedő zöldterület.

 

A MEN FESZTIVÁL Északkelet-Magyarország egyik legjelentősebb ifjúsági rendezvénye. A rendezvény színvonalas könnyűzenei koncertekkel, kulturális, szórakoztató és hagyományápoló programokkal és civil házakkal várja a látogatókat. Idén is lesz természetesen diákrektor-választás! Támogasd Te is a Karod diákrektor-jelöltjét!

A MEN FESZTIVÁLRA a helyszínen váltható napi jegy - szerdán 1200 Ft-ért, csütörtökön 1500 Ft-ért, pénteken és szombaton 1800 Ft-ért - és bérlet 4500 Ft-ért. A Miskolci Egyetem és a ME-HÖK támogatásának köszönhetően az egyetemi hallgatók, oktatók és dolgozók kedvezményesen, szerdán 800 Ft-ért, csütörtökön 1000 Ft-ért, pénteken és szombaton 1200 Ft-ért juthatnak napijegyhez és 3000 Ft-ért bérlethez. A kedvezmény igénybevételére való jogosultságot, valamint a 18. életév betöltését a helyszínen kell igazolni. A 18 éven aluliak szeszesitallal és dohányáruval nem szolgálhatók ki.

Részletes program és további információ: www.menfesztival.hu, www.facebook.com/MiskolciEgyetemiNapok,

Kérjük, hogy a hallgatótársaidat is tájékoztasd a programokról, melyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Kapcsolódó cikkek