Miskolci Egyetem

ALUMNI

Események

Hírmorzsák

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál - meip.x5.hu

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál – meip.x5.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Tisztelt Régi és Leendő Bérlettulajdonos!

2013. Szeptember 04. Megosztás:

Tisztelt Régi és Leendő Bérlettulajdonos!
A Miskolci Nemzeti Színház ebben az évadban csak abban az esetben tudja az egyetemi színházbérletet megtartani, ha a Miskolci Egyetem hallgatói, oktatói és dolgozói legalább 400 darab bérletet megvásárolnak. (A tavalyi évadban a bérletesek száma 297 volt.)

A megváltozott körülményekre tekintettel szeretnénk felmérni a bérletigényeket. Ha Ön vagy munkatársai szeretnék, hogy az egyetemi bérlet megmaradjon és szeretnének erre az évadra bérletet igényelni, kérem hogy Szőkéné Lovas Katalinnál a szokene@uni-miskolc.hu e-mailcímen vagy a 11-34-es melléken szíveskedjenek leadni előzetes igényüket 2013. szeptember 9-ig! Az oktatóktól, dolgozóktól kérjük, hogy nevükön túl szíveskedjenek megadni szervezeti egységüket, e-mail címüket és telefonszámukat. A hallgatóktól kérjük, hogy nevükön túl szíveskedjenek megadni neptunkódjukat, e-mail címüket és telefonszámukat.

Amennyiben elegendő jelentkezőt tudunk a fenti határidőig összegyűjteni és megmaradhat az egyetemi bérlet, az továbbra is kedvezményes áron lenne igénybe vehető az egyetemi hallgatók és dolgozók számára egyaránt (20%-os kedvezmény). 

Az egyetemi bérlet várható előadásai:

  • Bródy Sándor: A tanítónő – színmű
  • Lerner-Loewe: My fair lady – musical 
  • Feydeau: Kézről kézre – vígjáték
  • Mozart: Don Giovanni – opera

Egyetemi bérletárak négy előadásra:

I. kategória 6400 Ft
II. kategória 5700 Ft
III. kategória 4800 Ft

Amennyiben további információra van szüksége, Szőkéné Lovas Katalin kolléganőm készséggel áll rendelkezésére személyesen a Diák Irodában (A/1 mfsz. 7.) vagy telefonon a 11-34-es egyetemi melléken.

 

Üdvözlettel:

 

dr. Herpai Gábor

irodavezető

Kapcsolódó cikkek