Miskolci Egyetem

ALUMNI

Események

Hírmorzsák

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál - meip.x5.hu

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál – meip.x5.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

HVG Állásbörze – kezdd el most a karrierépítést!

2013. Szeptember 20. Megosztás:

HVG Állásbörze – kezdd el most a karrierépítést!
„Szakmai gyakorlatszerzés?! Ugyan, még ráér…” – gondolhatják sokan, ám a munkaerőpiac elvárásai között első helyen szerepel az a követelmény, hogy a jelentkezők már pályakezdőként rendelkezzenek szakmai tapasztalattal. Gyere el a HVG Állásbörzére 2013. szeptember 26-27-én a SYMA Rendezvényközpontba, és kezdd el karrierépítésedet már a hallgatói éveid alatt!

 

Szakmai tapasztalat – pályakezdőként akár behozhatatlan előnyt jelenthet
Tégy eleget a munkatapasztalatra vonatkozó követelménynek: találd meg az ideális szakmai gyakorlati helyet itthon, vagy akár külföldön, illetve válogass a különféle diplomamunka írási lehetőségek közül! Az ország legnépszerűbb karriervására minden évben számít a mérnöki/műszaki, gazdasági, informatikai területen tanulók, illetve jó nyelvtudással rendelkező hallgatók részvételére.
 
Izgalmas programok is várnak!
A több ezer munkalehetőségen felül részt vehetsz karrierépítést támogató előadásokon is a börze Karrier Fórumán, ahol elismert szakemberek hasznos tanácsait hallgathatod meg, például a közösségi médiában rejlő álláskeresési lehetőségekkel, vagy a reális bérigényekkel kapcsolatban.
 
Személyre szabott tanácsadások – limitált helyek!
A karriervásáron nem csupán sokszínű álláskínálat vár, hanem személyre szabott karrier, CV és grafológiai tanácsadást is igénybe vehetsz, illetve kipróbálhatod magad magyar, angol és német nyelvű próbainterjúkon, amelyek segítséget nyújthatnak az álláskeresésben. 
 
Nyereményjátékok – Értékes ajándékok álláskeresőinknek!
Az „Ajánld a börzét!” és a „Pontgyűjtő játék” keretein belül Tied lehet egy DolceGustoMiniME kávéfőző Nestlé kávézócsomaggal, vagy akár egy 5 napos utazás Rómába, valamint további értékes nyeremények is várnak.
 
Regisztrálj a honlapon, jelentkezz a programokra, tudj meg még többet a rendezvényrőlwww.hvgallasborze.hu
Ott találkozunk!

Kapcsolódó cikkek