Miskolci Egyetem

ALUMNI

Események

Hírmorzsák

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál - meip.x5.hu

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál – meip.x5.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Induló kedvezményes nyelvi képzések

2014. Január 14. Megosztás:

Induló kedvezményes nyelvi képzések
Örömmel értesítünk minden Kedves Érdeklődőt, hogy a TÁMOP 2.1.2 „Tudásod a jövőd” megnevezésű projekt keretében a Miskolci Egyetem egy angol és egy német középhaladó (KERB1 szintű) 30 órás nyelvtanfolyamot indít 12 fős maximális csoportlétszámmal. A tanfolyamok keddi és csütörtöki napokon kerülnek megtartásra, alkalmanként 3 órás időtartammal. Az első képzési nap 2014. február 4. 16:00 óra, melynek helyszíne angol nyelvű képzés esetén: 3515 Miskolc-Egyetemváros C/1 épület 202.terem, német nyelvű

Tisztelt Felhasználók!

Örömmel értesítünk minden Kedves Érdeklődőt, hogy a TÁMOP 2.1.2 „Tudásod a jövőd” megnevezésű projekt keretében a Miskolci Egyetem egy angol és egy német középhaladó (KERB1 szintű) 30 órás nyelvtanfolyamot indít 12 fős maximális csoportlétszámmal. A tanfolyamok keddi és csütörtöki napokon kerülnek megtartásra, alkalmanként 3 órás időtartammal. Az első képzési nap 2014. február 4. 16:00 óra, melynek helyszíne angol nyelvű képzés esetén: 3515 Miskolc-Egyetemváros C/1 épület 202.terem, német nyelvű képzés esetén: 3515 Miskolc-Egyetemváros C/1 épület 203.terem. A képzések csak abban az esetben indulnak be, amennyiben a jelentkezők létszáma eléri a minimális 6 főt tanfolyamonként.

A képzésre történő jelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges a www.tudasodajovod.hu honlapon, mivel a tanfolyamokon való részvétel személyes támogatási szerződéshez kötött. A képzés díja: 30.000 Ft, az önrész meghatározása a személyes adatok alapján történik, melynek értéke maximálisan 5%, azaz 1.500 Ft.

A képzések célcsoportja: valamennyi, 18. életévét betöltött felnőtt, aki nem áll középiskolával, felsőoktatási intézménnyel állami támogatású tanulói/hallgatói jogviszonyban, és ezen képzési programmal párhuzamosan nem vesz részt hazai vagy Európai Uniós forrásból támogatott idegen nyelvi és informatikai képzésben. A költségtérítéses képzésben résztvevő hallgatók ez alól kivételt képeznek, azaz jelentkezhetnek a képzésre. A jelentkezésnek felső korhatára nincs.

Üdvözlettel,
az Idegennyelvi Oktatási Központ és a Felnőttképzési Regionális Központ munkatársai