Miskolci Egyetem

ALUMNI

Események

Hírmorzsák

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál - meip.x5.hu

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál – meip.x5.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

14. Challenge24 - 24 órás Programozó Verseny

2014. Január 15. Megosztás:

14. Challenge24 - 24 órás Programozó Verseny
Indulj el háromfős csapatoddal az ország és egész Európa legrangosabb független programozó csapatversenyén, a 14. Challenge24-en!

Felkészültél már életed legnagyobb 24 órás kihívására?
 
Indulj el háromfős csapatoddal az ország és egész Európa legrangosabb független programozó csapatversenyén, a 14. Challenge24-en!
 
Programozási nyelv, platform és egyetem független verseny, melyen megmutathatjátok, hogy itthon és a nagyvilágban a ti egyetemi csapatotok a legjobb!

Algoritmizálás, matek, mesterséges intelligencia, kép-, hang-, jelfeldolgozás és sok más feladat. Legyetek idén ti is résztvevői a legbarátibb hangulatú 24 órás versenynek, melyet a meghatározó magyar (és nemzetközi) cégek is ismernek, ahol egy tisztes helytállás is már jó pont egy CV-ben, miután az egyetemet befejezted.
 
A 30 csapatos döntőben részt vehettek a versenyhez kapcsolódó social programokon is, megismerve sok hazai és külföldi programozót, szakembert, valamint a hazai szakmát, kössetek új ismeretségeket akár kontinensen átívelően is.
 
A MAVE idén 15 éves versenyét a legnagyobb nemzetközi cégek képviselői is folyamatosan a helyszínről figyelik és támogatják: a verseny tradicionális magyar támogatói mellett, mint az SAP Hungary, vagy a versenyt 15 éve megalapító Fornax, a Google, facebook, vagy a Skype.
 
Mutassátok meg a tavalyi győztes oroszoknak, hogy Ti náluk is jobbak vagytok!
 
Jelentkezés a http://ch24.org címen február 6-ig.
 
Próbáljátok ki magatokat tét nélkül 2014. február 1-én a próbafordulóban, s ha megtetszett akkor induljatok február 8-án az elődöntőn, s jussatok be a legjobb 30 csapat közé a májusi döntőre.

Rövid összefoglaló: http://youtu.be/tbouOlc1saA

Feladatokról összefoglaló: http://youtu.be/Mtwa2tWO-Pg

Korábbi évek feladatai: http://ch24.org/archive.html

További információk: info14@ch24.orgch24.org, IRC("7/24"): irc.ch24.org #challenge24


--

Érdekel a verseny szervezése? Vedd fel a kapcsolatot egyesületünkkel az info@eestec.hu címen, valamint légy tagja nemzetközi közösségünknek, az EESTEC-nek! Utazz és vegyél részt nemzetközi szakmai programokon, különösebben nagy kötöttségek nélkül.

A versenyt a Magyar Villamosménök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete (MAVE) szervezi, az EESTEC budapesti, magyar közössége.

Kapcsolódó cikkek