Miskolci Egyetem

ALUMNI

Események

Hírmorzsák

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál - meip.x5.hu

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál – meip.x5.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Felhívás képzési igény felmérésére

2014. Január 20. Megosztás:

Felhívás képzési igény felmérésére
Tisztelt Partnereink! A TÁMOP 2.2.7 B-2 kódszámú „Duális szak- és felnőttképzés fejlesztését szolgáló együttműködések támogatása a foglalkoztatás tekintetében hátrányos helyzetű megyékben, szakképzési és felnőttképzési klaszterek kialakítása” c. pályázati kiírásra beadandó B.-A.-Z. Megyei pályázat előkészítéshez előzetes képzési igény felmérést végez a Miskolci Egyetem a BOKIK együttműködésében.

Tisztelt Partnereink!

A TÁMOP 2.2.7 B-2 kódszámú „Duális szak- és felnőttképzés fejlesztését szolgáló együttműködések támogatása a foglalkoztatás tekintetében hátrányos helyzetű megyékben, szakképzési és felnőttképzési klaszterek kialakítása” c. pályázati kiírásra beadandó B.-A.-Z. Megyei pályázat előkészítéshez előzetes képzési igény felmérést végez a Miskolci Egyetem a BOKIK együttműködésében.

Tisztelt Partnereink, segítsék munkánkat az alábbi linken elérhető online kérdőív kitöltésével!
http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/65cf7e48c02bffecf1c9e81e72abcf1c
 
Közreműködésüket ezúton is köszönjük!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és részt kíván venni a pályázatban, kérjük keresse bizalommal az ME Stratégiai Rektorhelyettesi Irodáját (rekstrat@uni-miskolc.hu) vagy a Felnőttképzési Regionális Központot (felnottkepzes@uni-miskolc.hu).