Miskolci Egyetem

ALUMNI

Események

Hírmorzsák

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál - meip.x5.hu

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál – meip.x5.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

„A legkisebb ellenállás?! - időskorúak áldozattá válása a mindennapokban”

2014. Április 08. Megosztás:

„A legkisebb ellenállás?! - időskorúak áldozattá válása a mindennapokban”
A Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központja a Harmadik Kor Egyeteme Miskolc Közhasznú Alapítvány szakmai támogatásával „A legkisebb ellenállás?! - időskorúak áldozattá válása a mindennapokban” címmel továbbképzés céljából szervezett tanfolyamot indít.

 

A Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központja a Harmadik Kor Egyeteme Miskolc Közhasznú Alapítvány szakmai támogatásával

„A legkisebb ellenállás?! -időskorúak áldozattá válása a mindennapokban”

címmel továbbképzés céljából szervezett tanfolyamot indít.

Minden érintettet várunk az

 NCSSZI által minősített továbbképzési programunkra, melynek továbbképzési pontértéke: 35 pont.

 

A program alapvető célja:

  • Az elmúlt időszakban látványosan növekedett az időskorúak személye és vagyona elleni bűncselekmények száma, nőtt az időskorú áldozatok száma. A szakmai továbbképzés alapvető célja, hogy az időskorúak elleni bűncselekmények okait, fajtáit megismerve lehetőséget nyújtson az időskori bűnmegelőzés, áldozatvédelem és az áldozatsegítés jogi megismertetésére, a segítséget nyújtó szervezetek elérhetőségének és támogatásainak megismerésére, a segítségnyújtás igénybevételére.

A programot ajánljuk:

  • Az időskori bűnmegelőzés, az áldozatvédelmi és segítői munka lehetőségeinek megismeréséhez a házi segítségnyújtás, jelzőrendszeres házi segítségnyújtás; utcai szociális munka; hajléktalanok nappali ellátása; Idősek nappali ellátása, demensek nappali ellátása; idősek bentlakást nyújtó ellátása ellátási szakterületeken dolgozó szakemberek részére.

További részletek és jelentkezés:

http://www.felnottkepzes.uni-miskolc.hu/index.php/kepzesek/32-kepzesek/egyeb-felnottoktatas-iskolarendszeren-kivuli-okj-s-vegzettseget-biztosito-kepzesek/felnottkepzesi-regionalis-kozpont-tanfolyamai/171-a-legkisebb-ellenallas-idoskoruak-aldozatta-valasa-a-mindennapokban-szocialis-tovabbkepzes