Miskolci Egyetem

ALUMNI

Események

Hírmorzsák

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál - meip.x5.hu

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál – meip.x5.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Karrier szeminárium

2015. Február 05. Megosztás:

Karrier szeminárium
Az álláskeresésre, a munka világába történő belépésre nem elég végzősként gondolni, arra már az első évtől célszerű tudatosan készülni.

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a frissdiplomások növekvő versenyhelyzetben vannak egy-egy jó állás megszerzésében. Emiatt fontos, hogy Te is tudatosan tervezd karrieredet.

Ebben a félévben újra szabadon választható tantárgyként indul - a munkaerőpiaci ismeretek átadását, a tudatos karriertervezést és a hallgatók munkaerőpiacon való érvényesülését segítő - karrier szeminárium (GTVSM610B, tárgyjegyző: Marciniak Róbert). A kurzus megtartásának költségeit a Miskolci Egyetem Hallgatói Önkormányzata finanszírozza. A létszámkeret 50 fő.

Javasoljuk, hogy vedd fel a tárgyat a Neptunban 2 kreditért!

Miért jó ez Neked? Segítünk felkészülni a munka világába történő belépésre. A karrier szeminárium keretében a gyakorlatban hasznosítható információk hangzanak el a karriertervezésről, a munkaerő-piaci trendekről, az önismeretről, az álláskeresésről, a jó önéletrajzról és kísérőlevélről, a toborzás/kiválasztásról, a felvételi elbeszélgetésről, a kiválasztási tesztekről és más hasznos témákról.

További információ:

Marciniak Róbert

Vezetéstudományi Intézet, A/4 III. 314.

46/ 565-111/ 19-98

szvmarci@uni-miskolc.hu

Kapcsolódó cikkek