Miskolci Egyetem

ALUMNI

Események

Hírmorzsák

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál - meip.x5.hu

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál – meip.x5.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Állásbörze Felkészítő Napok

2015. Március 03. Megosztás:

Állásbörze Felkészítő Napok
2015. április 1-jén a díszaulában és az előcsarnokban huszonegyedik alkalommal kerül megrendezésre az a nagyszabású találkozó, melyen lehetőség nyílik az egyetemi hallgatók és fiatal szakemberek, valamint a cégek, vállalatok számára a közvetlen kapcsolatteremtésre. Az Állásbörze alkalmat nyújt a cégek bemutatkozására, állásajánlatainak megismertetésére.

Az Állásbörze kísérőrendezvénye az Állásbörze Felkészítő Napok (ÁFN), amelynek eseményeibe 2015. március 3-tól március 31-ig kapcsolódhatsz be. Az ÁFN előadásai, gyakorlatai keretében hasznos információk hangzanak el a karriertervezésre való felkészülésről, a résztvevők pszichológiai teszteken próbálhatják ki magukat, interjú felkészítésen és próbainterjún vehetnek részt. Egyes gyakorlatokra csak bejelentkezés alapján, korlátozott számban tudjuk fogadni az érdeklődőket. Az ÁFN hatékonyága abban is mérhető, hogy a börzén kiállító cégek visszajelzései alapján a karrierkurzus résztvevői felkészültebben, célorientáltabban érkeznek az állásbörzére. 

Az ÁFN részletes programját mellékelem. Az Állásbörzéről és kísérőrendezvényéről részletes információkkal szolgálunk a www.uni-miskolc.hu/allasborze honlapon is. 

A létszámkorlátos gyakorlatokra bejelentkezni a Hallgatói Központban Hugli Emesénél, illetve az alábbi címeken lehet. Amennyiben a rendezvényünkkel kapcsolatban bármilyen észrevételed, kérdésed merülne fel, kérjük a következő címeken keress meg bennünket:

Miskolci Egyetem Hallgatói Központ
3515 Miskolc-Egyetemváros, A/1. ép. mfsz. 7.
Tel.: 29-54, Fax: 23-54
E-mail: diakinfo@uni-miskolc.hu, www.uni-miskolc.hu/allasborze

 

Üdvözlettel:

Jedlicska Tibor
ME-HÖK elnök

Kapcsolódó cikkek