Miskolci Egyetem

ALUMNI

Események

Hírmorzsák

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál - meip.x5.hu

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál – meip.x5.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Tanácsadó szolgáltatás

2011. Szeptember 13. Megosztás:

Tanácsadó szolgáltatás
A Diák Iroda INFORRÁS hallgatói, információs, tanácsadó és karrier szolgáltatásai körében a 2011/2012-es tanév I. félévére ismét meghirdeti tanácsadó-szolgáltatásait.

A tanácsadásaink kínálatát „A Miskolci Egyetem működési folyamatainak megújítása, komplex hallgatói és intézményi szolgáltatásfejlesztésre alapozva” című TÁMOP 4.1.1-08/1-2009-0016. jelű projekt keretében bővítettük. A komplex hallgatói humán szolgáltatásokat négy területre fókuszáljuk: az életvezetési, a személyiségfejlesztési, a pályaorientációs és a karrier területekre.

A személyes tanácsadások mellett a www.alumni.uni-miskolc.hu oldalon regisztrációt követően online teszteket (munka - személyiség - karakter tesz; munka- és karrierterület érdeklődés vizsgáló teszt; megmérettetés; teljesítmény motiváló kérdőív; érzelmi intelligencia (amit magamtól elvárok); kommunikációs készség felmérése; személyiségkép; konfliktusok kezelése; megküzdési módok; pszichológiai immunrendszer) tölthetsz ki. A teszteket kitöltők számára kisebb csoportokban, értékelő beszélgetések keretében is lehetőséget biztosítunk a tesztek eredményeinek, tanulságainak feldolgozására. Továbbá az érdeklődők képességfejlesztő (asszertív kommunikáció és állásinterjú szimulációs) tréningeken vehetnek részt.

A személyes tanácsadások témaköreit és időpontjait a mellékelt információs anyag tartalmazza.

A tanácsadó szolgáltatást az Egyetem bármely hallgatója, oktatója és dolgozója előzetes bejelentkezés alapján térítésmentesen veheti igénybe. A tanácsadások anonim jellegűek, melyekre személyesen, telefonon, e-mailen, vagy a honlapunkon lehet bejelentkezni.

Ha úgy érzed segítségre lenne szükséged, vagy hasznosak lehetnek számodra a tanácsadásaink, keress minket az alábbi elérhetőségeken:

Diák Iroda – INFORRÁS információs-, tanácsadó- és karrier-szolgáltatások; A/1 mfsz. 7.

Tel.: 46/565-368, egyetemi mellék: 29-54, fax: 46/364-878

e-mail: diakinfo@uni-miskolc.hu

web: www.uni-miskolc.hu/diakiroda, www.alumni.uni-miskolc.hu

Kapcsolódó cikkek