Miskolci Egyetem

ALUMNI

Események

Hírmorzsák

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál - meip.x5.hu

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál – meip.x5.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

„Cipősdoboz akció”

2011. December 02. Megosztás:

„Cipősdoboz akció”
A 2011. december 6-ai „Advent az egyetemen” című rendezvény szervezői „Cipősdoboz akció” névvel adománygyűjtést szerveznek.

A decemberi „Advent az egyetemen” című vizsgarendezvény keretein belül kerül meghirdetésre az ún „Cipősdoboz akció”, mely egy adománygyűjtés.

Az adományokat a Szimbiózis a Harmonikus Együtt-létért Alapítvány sérült, értelmi fogyatékos, autista, halmozottan fogyatékos, süket és nagyothalló, vak és gyengén látó, mozgásszervi fogyatékos gyermekeinek ajánljuk fel.
A gyűjtés, ahol főleg játékokat, plüssfigurákat várunk, a rendezvény ideje alatt zajlik december 6.-án 10 órától délután 3-ig.

Az akció természetesen szorosan kapcsolódik az „Advent az egyetemen” című vizsgarendezvényhez, annak minden kommunikációjában megjelenik, mint például az esemény plakátján és Facebook oldalán, a Mert egyetemi újságban vagy a november 29-i sajtótájékoztatón.
Helyileg a jobb oldali főbejárat melletti standon lesz a gyűjtés, ide várjuk a kedves felajánlókat. A rendezvény végén az összegyűlt ajándékokat jelképesen a Mikulás fogja átadni az Alapítvány képviselőinek.

Kedves leendő felajánlók!

Az Ünnepek közeledtével, figyeljünk egy kicsit jobban egymásra, nyissuk ki a szívünket, legyünk figyelmesek, kedvesek, nagylelkűek, gondoljunk sérült embertársainkra. Erre most lehetőségünk nyílik, a III. éves Turizmus-vendéglátás szakos diákok jóvoltából a decemberi Adventi Vizsgarendezvényen, az ún. „Cipősdoboz akció” keretein belül.
Ami nekünk tényleg kis dolog, hogy egy jó állapotban lévő, de számunkra nem olyan fontos, vagy már nem használt, megunt játékot felajánljunk egy ilyen nemes célra, ezzel sokat segíthetünk. Nem is sejtjük, hogy ez másoknak mekkora ajándék, és mekkora örömet, boldogságot tudunk okozni ezzel a kis aprósággal. Higgyétek el, Ők biztosan hálával fognak erre a napra gondolni.
Mottónk talán ez lehetne: „Kis lépés nekünk, de annál nagyobb öröm nekik!”

Kinek gyűjtünk?
A gyűjtést a Szimbiózis a Harmonikus Együtt-létért Alapítvány sérült, értelmi fogyatékos, autista, halmozottan fogyatékos, süket és nagyothalló, vak és gyengén látó, mozgásszervi fogyatékos gyermekeinek szervezzük.

Mikor és hol?
Az Adventi Vizsgarendezvény keretein belül, december 6-án 10-től 3 óráig a Miskolci Egyetem Aulájában. A Cipősdobozok leadhatók a Marketing Intézet standján. 

Kapcsolódó cikkek