Miskolci Egyetem

ALUMNI

Események

Hírmorzsák

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál - meip.x5.hu

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál – meip.x5.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Tanácsadó-szolgáltatás

2012. Február 13. Megosztás:

Tanácsadó-szolgáltatás
A Diák Iroda INFORRÁS hallgatói, információs, tanácsadó és karrier szolgáltatásai körében a 2011/2012-es tanév II. félévére ismét meghirdeti tanácsadó-szolgáltatásait.

A személyes tanácsadásaink kínálata az elmúlt két évben életvezetési, személyiségfejlesztési, pályaorientációs és karrier tanácsadásokkal bővült a fenntartási időszakba érkezett „A Miskolci Egyetem működési folyamatainak megújítása, komplex hallgatói és intézményi szolgáltatásfejlesztésre alapozva” című TÁMOP 4.1.1-08/1-2009-0016. jelű projektben. Új szolgáltatás a szociális információs tanácsadás, melynek keretébenaz egyetemen kívüli szociális ellátásokról, támogatási formákról kérhetsz felvilágosítást, tanácsadást a Miskolc MJVÖ Iránytű Szociális Szolgálattal kötött együttműködési megállapodás révén. További újdonság az egyetemi térítésekkel és juttatásokkal kapcsolatos tanácsadás. 

A személyes tanácsadások témaköreit és időpontjait a http://www.mehok.uni-miskolc.hu/diakiroda/tanacsadasok/szemelyes-tanacsadas/ link alatt találhatod meg.

A személyes tanácsadások mellett a www.alumni.uni-miskolc.hu oldalon regisztrációt követően online teszteket (munka- személyiség- karakter teszt; munka- és karrierterület érdeklődés vizsgáló teszt; megmérettetés; teljesítmény motiváló kérdőív; érzelmi intelligencia (amit magamtól elvárok); kommunikációs készség felmérése; személyiségkép; konfliktusok kezelése; megküzdési módok; pszichológiai immunrendszer) tölthetsz ki. A teszteket kitöltők számára kisebb csoportokban, értékelő beszélgetések keretében is lehetőséget biztosítunk a tesztek eredményeinek, tanulságainak feldolgozására. 

Az érdeklődők ebben a félévben félnapos személyiségfejlesztés workshoponisrészt vehetnek.
Az anonim jellegű tanácsadó szolgáltatást az Egyetem bármely hallgatója térítésmentesen, – a Miskolc MJVÖ Iránytű Szociális Szolgálat munkatársai által tartott szociális információs tanácsadás kivételével - előzetes bejelentkezés alapján veheti igénybe. A tanácsadásokra személyesen, telefonon vagy e-mailen lehet bejelentkezni.
Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy hasznosak lehetnek számodra tanácsadásaink, keress minket az alábbi elérhetőségeken:
 
Diák Iroda – INFORRÁS információs-, tanácsadó- és karrier-szolgáltatások; A/1 mfsz. 7.
Tel.: 46/565-368, egyetemi mellék: 29-54, fax: 46/364-878

Kapcsolódó cikkek