Miskolci Egyetem

ALUMNI

Események

Hírmorzsák

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál - meip.x5.hu

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál – meip.x5.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Bosch-díj - A tehetséges fiatalokért

2010. December 20. Megosztás:

Bosch-díj - A tehetséges fiatalokért
A Robert Bosch Power Tool Kft. és a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. célja az, hogy megjutalmazza a Miskolci Egyetem legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó diákjait. A program azokat a hallgatókat támogatja, akik tanulmányaik során állandó, kimagasló teljesítményt nyújtanak, és pályafutásuk során kutatási tevékenységet vagy egyéb közéleti, szociális, társadalmi tevékenységet is végeznek.

I. A pályázat feltételei: 

1. A “Bosch-díj”-ra a Miskolci Egyetem (ME) Gépészmérnöki és Informatikai Karának (GÉK) 2010 decemberben – 2011 januárjában diplomázók pályázhatnak. 

2. Kiemelkedő teljesítmény az egyetem / főiskola ideje alatt: 

- kiemelkedő tanulmányi eredmény az utolsó két év átlagában, 

- kemelkedő diplomamunka eredmény, 

- sikeres TDK munka, vagy részvétel egyéb tanulmányi versenyen. 

II.. A pályázati rendszer 

A pályázati feltételek teljesülését, és a díjazottak kiválasztását egy egyetemi bizottság (3 fő Miskolci Egyetemről és 3 fő a Bosch részéről) bírálja el. 

III. A pályázat beadásának határideje: 2011.január 07. 

IV. A pályázat benyújtásának módjai: 

Elektronikusan a weboldalunkon található „Pályazati adatlap” elnevezésű dokumentum kitöltésével, és a pályázat zsofia.szoke@hu.bosch.com e-mail címre történő visszajuttatásával lehet jelentkezni a Bosch-díj elnyerésére. Nyomtatott formában pedig a Robert Bosch Mechatronikai Tanszék adminisztrációján is van lehetőség a pályázat leadására. 
A pályázati adatlapot és minden fontos információt a http://www.olh.hu/bosch/cms/bosch-dij oldalon megtalálsz, de a pályázattal kapcsolatos kérdések esetén a zsofia.szoke@hu.bosch.com e-mail címre is lehet írni, és tájékoztatást kapni. 

V. A pályázat értékelése, díjazása: 

A határidőre beérkezett és az előírásoknak megfelelően elkészített pályázatokat az értékelést végző bizottság 2011. január 12-ig elbírálja, és a pályázókat értesíti. 
A Bosch-díjat, mely egyben pénzjutalommal is jár, a diplomaosztó ünnepségen adja át a Bosch vezetősége.

Kapcsolódó cikkek