Miskolci Egyetem

ALUMNI

Események

Hírmorzsák

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál - meip.x5.hu

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál – meip.x5.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Miskolci Egyetemi Napok

2012. Április 24. Megosztás:

Miskolci Egyetemi Napok
2012. május 2. (szerda) 18.00-tól május 6. (vasárnap) 04.00-ig rendezi meg a ME-HÖK és a MESZ a MEN2012-t. A rendezvény helyszíne a RockWell Klub és a menza-épület előtt és mellett elhelyezkedő zöldterület.

A MEN - a Miskolci Egyetemi Napok Észak-kelet Magyarország egyik legjelentősebb ifjúsági rendezvénye. A rendezvény színvonalas könnyűzenei koncertekkel, kulturális, szórakoztató és hagyományápoló programokkal és civil házakkal várja a látogatókat. Idén is lesz bandaharc és természetesen diákrektor-választás! Támogasd Te is a Karod diákrektor-jelöltjét!

A MEN2012-re szerdán 2000 Ft-ért, csütörtöktől szombatig 2500 Ft-ért váltható napi jegy a helyszínen. A Miskolci Egyetem és a ME-HÖK támogatásának köszönhetően az egyetemi hallgatók, oktatók és dolgozók kedvezményesen, szerdán 800 Ft-ért, csütörtöktől szombatig 1200 Ft-ért juthatnak napijegyhez és 3000 Ft-ért bérlethez. A kedvezmény igénybevételére való jogosultságot, valamint a 18. életév betöltését a helyszínen kell igazolni. A 18 éven aluliak szeszesitallal és dohányáruval nem szolgálhatók ki.

Ha április 23-36-ig 9.00-11.00 vagy 13.00-15.00 között, illetve április 27-én 9.00-12.00 között érvényes ME diákigazolvánnyal személyesen heti MEN DIÁKBÉRLET VOUCHER-t váltasz a Diák Irodában (A/1 mfsz. 7.), ezzel a VOUCHER-rel a MEN előtti héten átlátogathasz Egerbe az eFeN-re (2012. április 24-28.) is. A VOUCHER - a voucher megváltásakor megadott név és diákigazolvány-szám egyezősége esetén - és a diákod bemutatásával egy eFeN-es bérlet-karszalagot kapsz a helyszínen. (Az aznap délig vásárolt miskolci VOUCHER-rel már aznap bemehetsz az eFeN-re.)
A MEN DIÁKBÉRLET VOUCHER - a voucher megváltásakor megadott név és diákigazolvány-szám egyezősége esetén - és az érvényes ME diákod bemutatásával a MEN posta felőli (I.) bejáratánál a helyszínen kapod meg a heti MEN bérletedet bérlet-karszalagodat.
A Miskolci Egyetem és az Eszterházy Károly Főiskola Hallgatói Önkormányzatai között működő baráti együttműködésnek köszönhetően idén egyetlen bérlettel mindkét fesztiválra bemehetsz! Így már tényleg csak rajtad múlik, hogy mennyit bírsz partizni.

Részletes program és további információ: www.men2012.hu, www.facebook.com/MiskolciEgyetemiNapok, www.efen.ektf.hu

Kérjük, hogy a hallgatótársaidat is tájékoztasd a programokról, melyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Kapcsolódó cikkek