Miskolci Egyetem

ALUMNI

Események

Hírmorzsák

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál - meip.x5.hu

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál – meip.x5.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Hallgatói Információs Zsebkönyv

2012. Szeptember 12. Megosztás:

Hallgatói Információs Zsebkönyv
Megjelent a 2012/2013-as tanév Hallgatói Információs Zsebkönyve, a Miskolci Egyetem tanévenként megjelenő ingyenes információs kiadványa, melyet ezúton szeretnénk figyelmedbe ajánlani.

A kiadvány a korábbiakhoz hasonlóan hasznos információkat tartalmaz. A Miskolci Egyetemről, a városról szóló információk mellett a kiadványban ismét szerepelnek: a fontosabb elérhetőségek, menetrendek, a hallgatói öntevékeny csoportok és a selmeci hagyományok bemutatása. Megtalálható benne az előadók és a tantermek fellelhetősége, a tanulmányi időbeosztás, egy rövid egyetemi útmutató, egy kalendárium, kitölthető órarendek, valamint az egyetem és a város térképe. Leíró jellegű tájékoztatást adunk a tanulmányi és vizsgaügyekről, illetve az ösztöndíjakról, különféle támogatásokról és a fizetendő díjakról, térítésekről.
Reményeink szerint a Hallgatói Információs Zsebkönyv nemcsak az első éveseknek segít eligazodni az egyetemen, hanem egész tanéven át hasznos segítséget nyújthat minden egyetemi hallgatónak.
A zsebkönyvet a hallgatók átvehetik a kari HÖK képviselőjüktől, vagy megtalálják a Diák Irodában és a bejáratoknál.
Ha a kiadványunkkal kapcsolatban bármilyen kérdésed, észrevételed, javaslatod van, azt igyekszünk a jövő évi zsebkönyv elkészítésekor figyelembe venni. Kérjük, ezekkel fordulj hozzánk bizalommal a diakiroda@uni-miskolc.hu címen, vagy személyesen a Diák Irodában.
A 2012/2013-as tanévben további sikereket kívánunk! 

Kapcsolódó cikkek