Miskolci Egyetem

ALUMNI

Események

Hírmorzsák

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál - meip.x5.hu

Miskolci Egyetemi Innovációs Portál – meip.x5.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Voice-döntős az egyetemünk hallgatója!

2013. Január 24. Megosztás:

Voice-döntős az egyetemünk hallgatója!
Példátlan sikert ért el a Miskolci Egyetem egyik másodéves anyagmérnök hallgatója: bejutott a TV2 népszerű zenei tehetségkutató műsorának döntőjébe. Pál Dénes – mert róla van szó – különleges hangjával, személyiségével sokunk szívébe lopta be magát az eddigi adások alatt.

Az Eurovíziós dalfesztiválra is nevezett énekesnek most minden eddiginél nagyobb szüksége van a támogatásra: a verseny döntőjére január 25-én, vagyis most pénteken 20.30 órai kezdettel kerül sor a TV2-n, és ekkor már tisztán csak a nézői szavazatok fognak dönteni.

Kérjük tehát az egyetem minden volt és jelenlegi polgárát, hogy szurkoljon Dénes sikeréért, és lehetősége szerint támogassa őt abban, hogy a legtöbb szavazatot megszerezve megnyerhesse ezt a versenyt!

Érdekességképpen: Dénest már itt, az egyetemünkön is hallhatták élőben énekelni azok, akik részt szoktak venni az egyetemi ünnepségeken, ugyanis már több október 23-ai ill. március 15-ei egyetemi megemlékezésen járult hozzá énekével az ünnepi műsorhoz. (Dénes partnere ezeken a rendezvényeken Zombori Zsanett és Zoller Márton volt.)

Miskolci Egyetem
Marketing és Kommunikációs (PR) Csoport 

Kapcsolódó cikkek