ACCELL Hunland Kft.

Alapítva: 2001

kerékpár összeszerelés

Nálunk díjnyertes kerékpárok készülnek! Gyárunkban jelenleg közel 1000 munkavállalót foglalkoztatunk, Magyarország legnagyobb kerékpár összeszerelő üzemében.

Az általunk szerelt kerékpárok csúcskategóriás darabok, legismertebb márkáink Batavus, Sparta, Koga, Ghost, Haibike, Winora, Sinus, Raleigh, Lapierre.

Az első kerékpár 2002 augusztusában gurult le a szalagról, amelyet azóta több, mint 3,5 millió darab követett, amelynek 98,5%-a elektromos kétkerekű.

Cégünk az Accell Group tagjaként dinamikusan növekedett az elmúlt években és még további fejlesztések állnak előttünk. Fontos számunkra munkavállalóink jólléte, így dolgozói elégedettség növelő programokat szervezünk és szabályozzuk béren kívüli juttatási rendszereinket. Képzési rendszerünk objektív lehetőségeket biztosít a szakmai fejlesztések megvalósításában és a belső karrierutak tervezhetőségében.

Az Accell Group megközelítőleg 3150 embert foglalkoztat 15 országban. Kerékpárjait és kapcsolódó termékeit csoportszinten több mint 80 országban forgalmazzák kereskedőknek és felhasználóknak egyaránt: 2020-ban a Csoport mintegy 897 ezer kerékpárt értékesített, és forgalma meghaladta az 1,3 milliárd eurót.

Székhely

Tószeg
Foglalkoztatottak száma
1000 fő

Telephelyek

Tószeg

Aktuális pozíciók