ACCELL Hunland Kft.

Alapítva: 2001

kerékpár összeszerelés


Nálunk díjnyertes kerékpárok készülnek! Gyárunkban jelenleg közel 1000 munkavállalót foglalkoztatunk, Magyarország legnagyobb kerékpár összeszerelő üzemében.

Az általunk szerelt kerékpárok csúcskategóriás darabok, legismertebb márkáink Batavus, Sparta, Koga, Ghost, Haibike, Winora, Sinus, Raleigh, Lapierre.

Az első kerékpár 2002 augusztusában gurult le a szalagról, amelyet azóta több, mint 3,5 millió darab követett, amelynek 98,5%-a elektromos kétkerekű.

Cégünk az Accell Group tagjaként dinamikusan növekedett az elmúlt években és még további fejlesztések állnak előttünk. Fontos számunkra munkavállalóink jólléte, így dolgozói elégedettség növelő programokat szervezünk és szabályozzuk béren kívüli juttatási rendszereinket. Képzési rendszerünk objektív lehetőségeket biztosít a szakmai fejlesztések megvalósításában és a belső karrierutak tervezhetőségében.

Az Accell Group megközelítőleg 3150 embert foglalkoztat 15 országban. Kerékpárjait és kapcsolódó termékeit csoportszinten több mint 80 országban forgalmazzák kereskedőknek és felhasználóknak egyaránt: 2020-ban a Csoport mintegy 897 ezer kerékpárt értékesített, és forgalma meghaladta az 1,3 milliárd eurót.

Székhely

Tószeg
Foglalkoztatottak száma
1000 Fő

Telephelyek

Tószeg Fő

Ajánlatok

Folyamatmérnök

Csatlakozz hozzánk A holland Accell Group a legnagyobb kerékpár gyártó […]

ACCELL Hunland Kft.

Stratégiai beszállítói koordinátor

Csatlakozz hozzánk A holland Accell vállalat a legnagyobb kerékpár gyártó […]

ACCELL Hunland Kft.

Szoftverüzemeltető gyártói környezetben

Join us! We believe that cycling moves the world forward. […]

ACCELL Hunland Kft.

Operatív beszerző

Csatlakozz hozzánk A holland Accell Group a legnagyobb kerékpár gyártó […]

ACCELL Hunland Kft.

Termékfelelős mérnök

Csatlakozz hozzánk A holland Accell vállalat a legnagyobb kerékpárgyártó cég […]

ACCELL Hunland Kft.