evosoft Hungary Kft.

Alapítva: 1994

Informatika, szoftverfejlesztés, szoftvertesztelés, üzemeltetés


Az evosoft Hungary Kft. mára Magyarország egyik legmeghatározóbb, legstabilabb és legsokoldalúbb szoftverfejlesztő vállalata lett, amely az egyik legnagyobb európai mérnöki-technológiai konszern, a Siemens Advanta része. Több, mint 1800 főnek adunk munkát. Három hazai nagyvárosban vagyunk jelen, Budapesten, Miskolcon és Szegeden.

Mérnökeink és informatikusaink kimagasló szakértelmének köszönhetjük, hogy mára a Siemens kulcsfontosságú partnerévé léptünk elő. Hiszünk benne, hogy világszínvonalú termékek alkotóiként szoftvermegoldásainkkal maradandó értéket hagyunk a világban: „A világ Siemens-logika szerint működik. A világ logikáját mi alakítjuk szoftverré.” Az evosoftnál tapasztaljuk, hogy mérnöknek lenni jó. Ez egy olyan hivatás, mellyel a jövőt formáljuk, új dolgok kitalálásában és létrehozásában veszünk részt, melyek korábban még nem léteztek, és amelyekkel egyszerűbbé, praktikussá válhat a körülöttünk lévő világ. Ráadásul a munkaerőpiac is egyre jobban elismeri a mérnöki alkotások értékét, így ez a pálya biztos megélhetést is ad akár már a pályakezdőknek is.

A nagyvállalatok ligájában játszunk, de aki már járt nálunk, érezhette, hogy a közvetlen hangulat, a baráti légkör jellemző ránk. Arra törekszünk, hogy olyan munkahely legyünk, ahol úgy dolgozhatunk ezen a célon, hogy közben munkatársként az egyéniségünket is megőrizhetjük, megmutathatjuk. Gondoskodunk egymásról, megbízhatóak vagyunk, jelen vagyunk, folyamatosan fejlődünk. És tudatosan dolgozunk azon is, hogy a mostani állapothoz képest egy kicsit merészebbek legyünk. Ezek vagyunk mi, evosoftosok.

Székhely

Budapest
Foglalkoztatottak száma
1900 Fő

Telephelyek

Szeged Fő
Miskolc Fő
Budapest Fő

Ajánlatok