GKN Automotive Hungary Kft.

Alapítva: 2021

Járműipari komponensgyártás


A GKN Automotive a világ egyik vezető járműipari technológiai vállalata, amelynek úttörő szerepe van az elektromos hajtásrendszerek kifejlesztésében és a jövő közlekedésének alakításában.
Piacvezető hajtásrendszereinkkel a világ legtöbb autóipari vállalatának megbízható – ePowertrain technológiák fejlesztésére, gyártására és szállítására szakosodott – partnere vagyunk.

Globális vezető szerepet töltünk be a féltengelyfejlesztésben és -gyártásban, a világ tíz legkelendőbb autója közül nyolc a mi féltengely-technológiánkat használja. Az első eDrive rendszerünket több mint 20 évvel ezelőtt szereltük be sorozatgyártású autóba, és ma már világszerte több mint kétmillió elektromos jármű meghajtásáról gondoskodik technológiánk.

Jelenleg egy új gyártóüzemet hozunk létre a Miskolc melletti Felsőzsolcán, amely várhatóan 2023 második felére készül el. Az üzem az elektromos járművek eDrive rendszerei és alkatrészei iránti növekvő igények kielégítésében kap fontos szerepet. Új telephelyünk fő profilja a vállalat termékportfóliójában meghatározó alkatrésznek számító féltengelyek gyártása lesz. A létesítmény gyártási és logisztikai csarnokból, irodaépületből és egy tesztelési lehetőséget is biztosító mérnöki központból fog állni.

Számos munkakörbe keresünk munkatársakat. Mások mellett mérnököket, karbantartási-, minőségbiztosítási- és tesztelési területen dolgozó technikusokat, továbbá anyagmozgatókat, összeszerelő szalagmunkásokat várunk, akik a világszerte már 25 ezer taggal rendelkező GKN-csapathoz csatlakoznának.

Az álláslehetőségek megtekintéséhez és a jelentkezéshez látogasson el a következő weboldalra.
www.gknautomotive.hu

Székhely

Budapest
Foglalkoztatottak száma
60 Fő

Telephelyek

Felsőzsolca Fő

Ajánlatok