MFS Defense Zrt.

Alapítva: 1952

hadiipar

Tudtad, hogy Sirokban a Lőszergyár a COVID alatt is fejlődött és növekedett, és 2020-ban az USA-ban az év lőszerének választották meg az egyik termékét?

Az elmúlt két évben több mint 100 fővel nőtt a dolgozók száma és 5.5 milliárd forintnyi beruházás valósult meg. Új gyártósorokat telepítünk, új üzemcsarnokokat építünk, új termékeket vezetünk be, egyre nagyobb kapacitással termelünk.

A SIROKI LŐSZERGYÁR, hazánk egyetlen nagy volumenű lőszergyára. Vállalatunk küldetése egyaránt fókuszba helyezi a nálunk dolgozók és a termékeinket vásárlók érdekeit. Minőségi termékeket biztosítunk hatósági és személyi védelmi feladatok ellátásához, valamint sportlövők és vadászok szenvedélyének megéléséhez. Magyarországon egyedi, régiójában meghatározó, több évtizedes múlttal rendelkező, törvénytisztelő és vonzó vállalatként, stabil jövőt nyújtunk többszáz család számára.

A siroki lőszergyár a Beretta Holding nemzetközi vállalatcsoport tagja, 70 éves múltjának tapasztalataira és a vevők körében már bizonyított márkáira alapozva folyamatosan nő, és egyre nagyobb szerepet tölt be a nemzetközi piacokon. Az RWS, NORMA, Rottweil és GECO márkák sikere biztosítja egyre stabilabb pozíciónkat a nemzetközi piacokon, és az újra bevezetésre kerülő saját márkánk, az MFS utat nyit újabb piacok meghódításához is. A vállalatcsoport európai és amerikai telephelyein több mint 2300 munkavállalót foglalkoztat, értékesítési hálózata világszerte működik, ami izgalmas kihívásokat és vonzó fejlesztési lehetőségeket kínál. A különböző területek eredményes együttműködésben érik el a közös célokat.

A SIROKI LŐSZERGYÁR BIZTOS JÖVŐT AJÁNL.

LÉGY RÉSZESE TE IS!

Székhely

Sirok
Foglalkoztatottak száma
477 fő

Telephelyek

Sirok

Aktuális pozíciók