Prec-Cast Kft.

Alapítva: 1989

Nyomásos öntészet, CNC megmunkálás


A Prec-Cast Öntödei Kft. a Wolf Industries cégcsoport legnagyobb telephelye Sátoraljaújhelyben található. 1989. óta a zempléni régió legnagyobb munkáltatójaként működünk.

Az elmúlt 30 évben folyamatosan bővítettük termékportfóliónkat, ehhez pedig gyártási kapacitásunkat, technológiai felszereltségünket és munkavállalói létszámunkat is, mely közel 1500 fő. A cég gyártóterülete 2013-ban 5600 m2-es logisztikai csarnokkal, 2015-ben pedig újabb 12 000 m2-es gyártócsarnokkal bővült, amely teret adott a centralizált megmunkálási folyamatoknak. Jelenleg már 21. századi technológiai felszereltséggel – öntőrobotokkal, valamint automata CNC berendezésekkel – a legmodernebb technológiai eljárásoknak megfelelve elektromos autókba is gyártunk alkatrészeket.

Négy öntödénkben összesen 70 öntőgépen folyik a gyártás, melyek záróerejének nagysága 60 tonnától 2800 tonnáig terjed, a megmunkálás több mint 50 megmunkálóközponton folyik. A cégünk Európában egyedülálló automata csiszolócellákban munkálja meg a BMW részére gyártott nagyméretű alkatrészeket. Vevőkörünk a termék-palettánknak megfelelően szintén széles. Gyártunk alkatrészeket luxus kategóriájú autókat összeszerelő autóipari cégeknek, mint az Audi, BMW, Porsche, Daimler, AMG, de szinte valamennyi autóba kerül alkatrészünk a Wabco cégnek gyártott hengerfejek, vagy a Knorr Bremse cégcsoportnak gyártott fékalkatrészek által. Fontos komponenseket szállítunk a John Deere traktorokba és Scania kamionokba is.  Vállalatunk fontosnak tartja, hogy vevőink igényeit magasan képzett munkatársakkal elégítsük ki. Folyamatos a toborzás mind fizikai, mind szellemi területre. Aktuális nyitott pozícióinkat az alábbi linken érhetitek el:

https://rdw-wolf.de/?lang=10

Jelentkezz hozzánk, várunk csapatunkba, fizikai job@preccast.hu és szellemi pozíciókba egyaránt csaszar.emese@preccast.hu

Székhely

Sátoraljaújhely
Foglalkoztatottak száma
1300 Fő

Telephelyek

Sátoraljaújhely Fő

Ajánlatok

Beszállítói minőségbiztosítási mérnök

Feladatok, amelyek Rád várnak:  Beszállítói reklamációk kezelése; Beszállítói auditok tervezése, […]

Prec-Cast Kft.

Vevői minőségbiztosítási mérnök

Feladatok, amelyek Rád várnak:  Vevői reklamációk kezelése, reklamációk teljeskörű ügyintézése, […]

Prec-Cast Kft.

Ipari (folyamat) mérnök

Feladatok, amelyek Rád várnak:  Új gyártási folyamatok létrehozásának és áthelyezett […]

Prec-Cast Kft.

Belső auditor

Feladatok, amelyek Rád várnak:  Az integrált minőségirányítási rendszer hatásosságának ellenőrzése, […]

Prec-Cast Kft.

Projektmérnök (NPI)

Feladatok, amelyek Rád várnak:  NPI projektek (új termékek bevezetése) teljeskörű […]

Prec-Cast Kft.

Termelési minőségbiztosítási csoportvezető

Feladatok, amelyek Rád várnak:  A termelési minőségügyi csoport munkatársainak szakmai […]

Prec-Cast Kft.

HR Generalista

Feladatok, amelyek Rád várnak:  HR nyilvántartások és alapadatok karbantartása, napi-heti-havi […]

Prec-Cast Kft.