SK On Hungary

Alapítva: 2017

akkumulátor-gyártás

Az SK On Hungary (SKOH) az SK Group tagja, amely Dél-Korea harmadik legnagyobb cégcsoportja és a globális energiaipar egyik úttörője. Célunk, hogy világszintű energiaipari technológiákat fejlesszünk és hozzájáruljunk egy környezettudatosabb világ építéséhez. Az SKOH olyan márkák akkumulátorbeszállítója, mint a Volkswagen, a Hyundai vagy a Ford.

Technológia, termelés

Akkumulátorcelláink tasak (pouch) technológiával készülnek. A technológia a nevét annak a négyrétegű (PET, Nylon, Alumínium, PE) erős, formatartó és szigetelő fóliáról kapta, melybe – mint egy tasakba – a cella tartalma az összeszerelés során bekerül. A termékek előállítása három nagyobb technológiai folyamat során történik, ezek: az Elektróda gyártás, az Összeszerelés és a Formázás.

Az SK On magyarországi története

Első magyarországi e-autó akkumulátorgyárunk 2019-ben Komáromban kezdte meg működését. A robbanásszerűen növekvő európai kereslet kielégítésére a harmadik magyarországi gyártóegység építéséről is döntés született: 2021-ben indult Magyarország eddigi legnagyobb zöldmezős beruházása a fejér megyei Iváncsán. Az iváncsai üzem építési munkálatai még zajlanak, a gépek telepítése folyamatos és a tervek szerint 2023 második felében elindul a gyártás. A toborzás 2022 nyarán kezdődött, jelenleg több mint 700 dolgozója van a telephelynek. A 2023-as év végére 2500 főt szeretne foglalkoztatni az iváncsai gyár.

Kiemelkedő bérek és amit az SK On nyújt

Minden szakterületen piaci és iparági átlag feletti bért nyújtunk kollégáinknak. Termelési munkatársaink (operátorok) elérhető bruttó keresete Iváncsán 600.000 Ft, a többi pozíció esetén pedig a szakmai tapasztalathoz mérten állapítjuk meg munkatársaink bérét. A fizetésen túl nettó 37.500 Ft SZÉP-kártya juttatásban részesülnek kollégáink. Ingyenes meleg étkezést vagy nettó 1600 Ft étkezési támogatást biztosítunk munkanaponként. Támogatjuk a munkábajárást is: dolgozóinkat ingyenes céges buszjáratok viszik a telephelyekre, egyes pozíciók esetén pedig 45 Ft/km üzemanyagtámogatást nyújtunk.

Székhely

Komárom
Foglalkoztatottak száma
3000 fő

Telephelyek

Iváncsa
Komárom

Aktuális pozíciók