KarrierFeszt 2023

Készen állsz karriered beindítására? Regisztrálj a karrierfeszt.uni-miskolc.hu-n és jelentkezz a KarrierFeszten részt vevő cégek állás és gyakornoki lehetőségeire.

A Miskolci Egyetem KarrierFeszt 2023 rendezvényén a munkát keresők személyesen találkozhattak a cégek képviselőivel, közvetlenül is jelentkezhettek a különböző állásokra, és értékes tippeket kaphattak a sikeres karrierépítéshez. Emellett inspiráló workshopok, tanácsadások és tájékoztatók segítettek abban, hogy a diákok még többet tudjanak meg a munka, a vállalkozás és a tanulás világában elérhető lehetőségekről.

Ebben az évben a KarrierFeszten 47 standon 49 állásajánlatot vagy egyéb karrierlehetőséget kínáló, közvetítő cég volt jelen. A KarrierFeszt ezzel a legnagyobb vidéki állásbörzének számít.

Cégek a KarrierFeszten

Regisztráció és önéletrajz a karrieroldalon

Ajánlott, hogy a hallgatók regisztráljanak a karrierfeszt.uni-miskolc.hu honlapon, ugyanos ÁLLÁSKERESŐKÉNT gyorsan, céltudatosan lehet a kiállító cégek ajánlatai között keresni gyakornoki pozícióra, frissdiplomás álláshelyekre és egyéb lehetőségekre. A weboldalon az ÁLLÁSKERESŐK olyan információkhoz juthatnak egy-egy pozícióról, mint az elvárt végzettség és kompetenciák, a munkavégzés helye, vagy a kezdőfizetés és a juttatások, valamint a jelentkezéshez szükséges információk.

Az alkalmazásban az ÁLLÁSKERESŐK profiljuk feltöltése után saját önéletrajzot is készíthetnek, amelyet a MUNKÁLTATÓKNAK el tudnak küldeni.

EGYETEMI ÖNÉLETRAJZ SABLON

Lehetőség van arra is, hogy Miskolci Egyetemi önéletrajz sablonunkat használd. Ennek a CV-sablonnak az összeállítása során figyelembe vettük az összes kulcsfontosságú pontot, melynek eredményeként 1 egyedi nyomtatható önéletrajz sablont ajánlunk ki, amelyek saját tartalmadat könnyen olvasható formában és szervezetten tartják. Felhasználhatod természetes formájában vagy testre is szabhatod. A neked tetsző verziót a végén kinyomtathatod.


A bejelentkezés ajánlott, de nem kötelező.

Cégek
Állások